Cruisereiziger
AanmerenBestemmingen

Princess Cruises verhoogt in 2018 capaciteit in Alaska met 15 procent

Princess Cruises heeft bekendgemaakt dat ze haar capaciteit in Alaska in 2018 met 15 procent gaat verhogen. In de zomer van 2018 zullen 7 Princess-schepen actief zijn in ‘The Great Land’. Het is de grootste vloot in Alaska in de historie van de Amerikaanse rederij. In totaal zullen 130 cruises worden gemaakt. Maar liefst 75% van alle reizen doen Glacier Bay National Park aan met vertrek uit Seattle, San Francisco, Los Angeles, Vancouver en Anchorage. Daarnaast biedt de cruisemaatschappij haar passagiers meer dan 22 cruisetour opties aan om te reizen naar het binnenland van Alaska met een bezoek aan 5 Princess Wilderness Lodges.

Nieuw in 2018 is dat de Island Princess een geheel seizoen tijdens elke 7-daagse ‘Voyage of the Glaciers’ route stopt bij Icy Strait Point, een unieke en afgelegen wilderniservaring. Daarnaast kunnen gasten die van en naar Los Angeles willen varen kiezen uit twee 12-daagse cruises.

Aan boord hebben passagiers de mogelijkheid om deel te nemen aan diverse Alaska-ervaringen via het ‘North to Alaska’ programma. Bij ‘Cook my Catch’ kunnen gasten hun eigen vangst tijdens geselecteerde vis-excursies aan boord door een chef-kok vers laten bereiden. Populair is ook ‘Puppies in the Piazza’ waarbij echte sledehonden puppy’s aan boord worden gebracht om kennis te maken met de gasten. Daarnaast horen gasten aan land bij de Mt. McKinley Princess Wilderness Lodge uit eerste hand de verhalen van de reizen van bergbeklimmers die de Denali hebben bedwongen.

Boek nu een cruise naar Alaska op bijvoorbeeld de Island Princess bij:

Captain Cruise CruiseOnline Cruisereizen

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of een leuk cadeautje uit te zoeken in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!