Buitenkans: Minicruise met AIDAprima vanuit Rotterdam

AIDAprimaBij cruisespecialist Zeetours is een bijzondere minicruise te koop op de AIDAprima. Op donderdag 26 januari 2017 vertrekt de AIDAprima voor een klein prijsje vanuit Rotterdam richting Hamburg voor een driedaagse cruise. Een uitstekende manier om eens van het cruisen te proeven en met name van AIDA Cruises. De eerste dag is de inscheping in Rotterdam en tevens overnachting in Rotterdam. In de vroege morgen van de tweede dag vertrekt de AIDAprima naar de Noordzee. Op de derde dag (zaterdag) komt het schip aan in het mooie Hamburg en vindt de ontscheping plaats. Een buitenhut kost slechts €150 en een balkonhut €180, per persoon.  Vervoer terug is niet inbegrepen.

Deze reis is boekbaar via:

Wil je de AIDAprima uitproberen op een wat langere reis? Zeetours biedt ook een 6-daagse reis aan van Hamburg naar Rotterdam. Deze cruise vertrekt op 21 januari 2017 en bezoekt Southampton, Le Havre en Zeebrugge. Deze reis is inclusief 1 zeedag. Een buitenhut kost €330 en een balkonhut €360.

Deze reis is boekbaar via:

 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisevirus mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ga je mee op cruise?

close

Mis niets meer!


Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.