Buitenkans: Minicruise met AIDAprima vanuit Rotterdam

AIDAprimaBij cruisespecialist Zeetours is een bijzondere minicruise te koop op de AIDAprima. Op donderdag 26 januari 2017 vertrekt de AIDAprima voor een klein prijsje vanuit Rotterdam richting Hamburg voor een driedaagse cruise. Een uitstekende manier om eens van het cruisen te proeven en met name van AIDA Cruises. De eerste dag is de inscheping in Rotterdam en tevens overnachting in Rotterdam. In de vroege morgen van de tweede dag vertrekt de AIDAprima naar de Noordzee. Op de derde dag (zaterdag) komt het schip aan in het mooie Hamburg en vindt de ontscheping plaats. Een buitenhut kost slechts €150 en een balkonhut €180, per persoon.  Vervoer terug is niet inbegrepen.

Boek ook een cruise op de AIDAprima bij onder andere:

Captain CruiseCruisereizenCruisewinkelTUITravel Store

 

 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)