Holland America Line’s jaarlijkse “View & Verandah” aanbieding is terug

view-verandahHolland America Line’s jaarlijkse “View & Verandah” aanbieding is terug. Dit jaar ontvangen reizigers, die geselecteerde 2017- en 2018 cruises of een Alaska Land+Sea Journey boeken, een uitgebreid pakket aan voordelen.

Gasten die tot 28 februari 2017 een van de geselecteerde cruises boeken, ontvangen een stateroom upgrade, een boordtegoed tot $500 per stateroom (afhankelijk van cruise-lengte en stateroom categorie) en tot 10% korting op de Journeys Ashore excursies. Bovendien ontvangen gasten die een suite boeken vooruitbetaald fooiengeld. De View & Verandah aanbiedingen zijn van toepassing op afvaarten welke tussen 30 maart 2017 en 28 april 2018 plaatsvinden, m.u.v. Grand Voyages en Grand Voyage segmenten.

“Wij creëren onze aanbiedingen rondom ervaringen, zodat cruisereizigers hun eigen droomvakantie kunnen samenstellen met mogelijkheden aan boord en op de bestemming, gecombineerd in een aantrekkelijk vakantievoordeel pakket”, aldus Orlando Ashford, President van Holland America Line. “Met de geselecteerde View & Verandah cruises die tot ver in 2018 worden aangeboden, is de aanbieding ook aantrekkelijk voor gasten die hun vakantie graag vooruit plannen. Zij worden extra gestimuleerd om vroeg te boeken.”

Als onderdeel van de View & Verandah aanbieding kunnen gasten een ocean-view stateroom boeken voor de prijs van een interior stateroom en een verandah stateroom voor de prijs van een ocean-view stateroom. Afhankelijk van de lengte van de cruise en categorie van de stateroom, kunnen gasten een boordtegoed ontvangen tot $400 per stateroom en tot $500 per suite. Het boordtegoed is beschikbaar voor de eerste twee gasten in de stateroom en kan gebruikt worden voor dineren in specialiteiten restaurants, spabehandelingen, aankopen in de gift shop, drankjes en meer.

Gasten die geselecteerde Journeys Ashore excursies boeken ontvangen ook extra voordeel. Als zij deze excursies voor 15 maart 2017 boeken, kunnen ze tot 10% korting ontvangen. Er zijn meer dan 1500 Journeys Ashore beschikbaar voor deze aanbieding.

In de View & Verandah aanbieding zijn Alaska cruises opgenomen en Land+Sea Journeys, Azië, Australië/Nieuw Zeeland, Bermunda, Canada/New England, de Caribbean, het Panama Kanaal, Europa, Hawaï, Mexico, Zuid-Amerika en Holiday Sailings.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 werd Marco besmet met het cruisevirus. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.

Als dank ontvang je een cadeau! 

Je krijgt de digitale cruisekalenders 2019  van Amsterdam, IJmuiden en Rotterdam.​