Bezoek een riviercruiseschip bij Open dagen Friendship Cruises

MS EspritVan 16 t/m 21 januari 2017 komt Friendship Cruises met het riviercruiseschip HS Esprit, 5-sterren***** luxe naar verschillende plaatsen in Nederland voor een Open Dag!

Speciaal voor mensen uit de verschillende regio’s die geïnteresseerd zijn in riviercruises houdt Friendship Cruises van 10.00 uur tot 16.00 uur Open Dag. Kom gezellig langs voor een gratis kop koffie of thee met gebak. Friendship Cruises geeft rondleidingen aan boord en je kunt kennismaken met het aanbod aan riviercruises. Met Friendship Cruises ontdek je de mooiste rivieren wereldwijd zoals de Donau, Rhône, Seine, Zwarte Zee, Rijn, Moezel, Main, Elbe, Mississippi, Ganges, Mekong en de Amazone!

De plaatsen en data van de Open Dagen 2017: elke dag van 10:00-16:00 uur

  • Groningen: maandag 16 januari
  • Lemmer: dinsdag 17 januari
  • Zaandam: woensdag 18 januari
  • Utrecht: donderdag 19 januari
  • Rotterdam: vrijdag 20 januari
  • Zwijndrecht: zaterdag 21 januari
  • Arnhem: maandag 27 maart

Voor de exacte ligplaats van het schip ga je naar de website www.friendshipcruises.nl/overfr/opendagen. Graag ontmoet Friendship Cruises je tijdens een van de Open Dagen! Voor meer informatie: www.friendshipcruises.nl of via telefoonnummer 088 – 13 07 300.

 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisevirus mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.
Als cadeautje ontvang je downloadbare kalenders van Amsterdam, Rotterdam en IJmuiden.