Cruise & Style Magazine 2017-2018 verkrijgbaar

cruise-style-magazineDe nieuwste uitgave van het Cruise & Style magazine 2017-2018 is vanaf vrijdag 13 januari 2017 verkrijgbaar. De uitgave biedt dit jaar 162 pagina’s over cruisebestemmingen, exclusieve reportages en de nieuwste cruiseschepen. Het magazine heeft liefst 10 bestemmingsreportages en 16 artikelen over cruiseschepen waaronder prachtige reportages over de Europa 2 en de gloednieuwe Seven Seas Explorer. Voor families zijn de AIDAprima en AIDAperla, Harmony of the Seas en de Disney Dream niet te missen.  Wil je net als vele anderen naar Azië, lees dan zeker de Azië special over o.a. Myanmar en India.

Het magazine is te koop bij de Bruna voor €5,95 en bij andere boekhandels zoals de betere Primera, AKO, Read Shop en De Bijenkorf. Bovendien ontvang je een extra uitgave Ontdek in Stijl met daarin de mooiste wereldcruises.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisevirus mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ga je mee op cruise?

close

Mis niets meer!


Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.