Nieuwe routes Viking Ocean Cruises in Alaska, Australië, Azië en Caribbean

Viking Sea
Viking Sea

Viking Ocean Cruises heeft bekendgemaakt dat het in 2017, 2018 en 2019 13 nieuwe routes zal gaan varen. In 2019 zal de vloot van de relatieve nieuwkomer in de zeecruisewereld bestaan uit 6 cruiseschepen, elk met een capaciteit van 930 passagiers, die gasten met nieuwe bestemmingen in Alaska, Australië, Azië en de Caribbean bekend laten maken. Met de nieuwe cruises met inscheping in Miami, Mumbai, Bangkok, Beijing, Bali, Sydney, Hong Kong, Tokyo en Vancouver kunnen cruisereizigers kiezen uit reizen variëren van 8 tot 23 dagen, met extra mogelijkheden tot combinatie van cruises.

‘Viking staat in 2017 voor een aantal mijlpalen. We vieren ons 20-jarig bestaan, verwelkomen twee nieuwe riviercruiseschepen op de Europese rivieren en we verdubbelen onze zeecruisevloot tot vier zusterschepen. Onze op bestemmingen gerichte routes voor de zeecruiseschepen zijn gebaseerd op dezelfde principes als die voor riviercruiseschepen. Wij bieden gasten meer tijd in de havens, culturele ervaringen en de best ontworpen schepen. Later dit jaar hebben onze gasten nog meer keuze om de wereld te ontdekken op ‘de Viking manier’, aldus voorzitter van Viking Cruises, Torstein Hagen.

In 2017 debuteren de zeecruiseschepen Viking Sky en Viking Sun voor Viking Ocean Cruises. Zij voegen zich in de vloot bij de Viking Star en Viking Sea. Het vijfde Viking-schip, Viking Spirit, zal in 2018 worden opgeleverd. Een jaar later komt het zesde schip, momenteel nog zonder naam, in de vaart.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

Aan het laden