Cruisereiziger
AanmerenBestemmingenMaidencall

Princess Cruises maakt haar 2018 vaarschema’s voor Europa bekend

Sapphire PrincessPrincess Cruises heeft haar vaarschema’s en landarrangementen voor Europa 2018 bekend gemaakt. De cruises en arrangementen zijn ook per direct boekbaar. Voor het eerst zal de Sapphire Princess Europa aandoen. Daarnaast varen de Pacific Princess, Regal Princess, Royal Princess en Crown Princess in Europa.

De belangrijkste punten in de vaarschema’s voor 2018  zijn:

  • 5 schepen in Europa
  • 4 cruisetour opties
  • 119 bestemmingen
  • 36 landen
  • 30 UNESCO bezienswaardigheden op routes
  • 168 cruise afvaarten
  • 62 unieke vaarschema’s
  • 33 havens met verlengde tijd in de haven, waarvan er in 9 havens een nacht in de haven wordt doorgebracht

Princess Cruises zal in 2018 viermaal Nederland bezoeken. De Pacific Princess  (max. 700 passagiers) bezoekt tweemaal Amsterdam; op 17 juli en 25 september 2018. Tijdens deze tweede datum blijft de Pacific Princess tot de volgende dag in Amsterdam liggen. Rotterdam zal ook twee keer worden aangedaan, maar wel door twee verschillende schepen. De Regal Princess op 27 april 2018 en de Royal Princess op 11 september 2018.

Nieuw voor 2018 is dat de Sapphire Princess voor het eerst Europa bezoekt, waarbij zij zowel de Middellandse Zee, de Britse Eilanden en Noord Europa aandoet. De kleine Pacific Princess maakt een 12-daagse hoofdsteden cruise, met o.a. een 2-daags bezoek aan Amsterdam en een laat vertrek uit Antwerpen. Ander hoogtepunt is voor het eerst in de geschiedenis een bezoek aan de stad Skagen in Denemarken.

Boekingen voor Princess Cruises kunnen onder andere gemaakt worden bij:

Captain Cruise CruiseOnline Cruisereizen

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)