Behaal je PADI ‘Open Water Diver’ certificaat bij Royal Caribbean

Royal Caribbean biedt vanaf nu vijfsterren PADI Duik Centra aan op haar schepen. Cruisereizigers kunnen tijdens hun reis een duikcertificaat behalen. En deze uiteraard direct gebruiken bij bijvoorbeeld het verkennen van honderden legendarische scheepswrakken op bestemmingen zoals St. Thomas en de Britse Maagdeneilanden, en een aantal van de meest levendige en gerenommeerde koraalriffen in het Caribisch gebied, met inbegrip van de Belize Barrier Reef, de tweede grootste koraalrif ter wereld.

“In de afgelopen 16 jaar Royal Caribbean heeft nauw samengewerkt met PADI om ons duik programma aan boord te ontwikkelen”, zegt Roberta Jacoby, managing director, Global Tour Operations bij Royal Caribbean Cruises, Ltd. “Geen enkele andere cruiserederij biedt de mogelijkheid voor de gasten om PADI gecertificeerde duikers te worden tijdens een cruise. Wanneer de gasten zich aanmelden voor de PADI Open Water Diver cursus, krijgen ze een eerste klas training en duikcertificering,  en gaan ze  direct duiken in de zee.”

De samenwerking van Royal Caribbean met PADI opent een enorme onderwater wereld voor de gasten. Of je nu een beginner of ervaren duiker bent, Royal Caribbean biedt een scala aan programma’s aan. Zoals een 30 minuten Try Dive programma om aan het duiken te proeven tot een PADI Reactivate ™ programma voor gecertificeerde duikers die een opfriscursus willen. Prijzen beginnen bij respectievelijk $29 en $59 per persoon. Wie op zoek naar de ultieme duikvakantie kan deelnemen aan de PADI Open Water Diver cursus om een volledig duikcertificaat te verkrijgen. Deze cursus start bij $599 per persoon.  Thuis kan alvast de theorie geleerd worden met een online cursus met behulp van de  PADI Touch ™ app  of PADI eLearning® online op laptop of pc. Daardoor is er meer tijd voor het duiken terwijl je op cruise bent.

Eenmaal op volle zee, zullen de eerste duiken in het zwembad van het schip gemaakt worden vóór de vier verplichte, open water duiken in zee. De training wordt verdeeld over twee verschillende havens, waardoor je optimaal geniet van het kristalheldere water van het Caribisch gebied of de Stille Zuidzee.

Cruisereizigers boeken hun PADI cursus vooraf online in de Cruise Planner van Royal Caribbean Int. of aan boord bij een van de PADI duikcentra op in totaal 10 schepen van Royal Caribbean in de volgende klassen: Oasis klasse (Oasis, Allure en Harmony of the Seas), Freedom klasse, Voyager klasse en Anthem of the Seas.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisevirus mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.
Als cadeautje ontvang je downloadbare kalenders van Amsterdam, Rotterdam en IJmuiden.