Cruisereiziger
VeiligheidZwembad en glijbanen

Royal Caribbean voegt badmeesters toe aan cruiseschepen

Zwembad Harmony of the Seas

De Oasis of the Seas wordt volgens Cruise Critic dit weekend het eerste schip in de vloot van Royal Caribbean waarop bevoegde badmeesters actief zullen zijn. In de komende maanden zullen de rest van de cruiseschepen van de Amerikaanse cruisemaatschappij volgen. Bij elk zwembad, inclusief het Solarium, zal tijdens de openingsuren minimaal 1 badmeester toezicht houden. Zij zijn speciaal hiervoor opgeleid en hebben geen andere functie op het schip.

De introductie van de badmeesters maakt onderdeel uit van een nieuw programma waarbij er aan boord van de schepen meer aandacht is voor veiligheid in de zwembaden. Zo zullen er ook meer instructies worden gegeven en meer borden zichtbaar zijn. Voor kinderen blijven er zwemvesten beschikbaar en er moet minstens 1 ouder of voogd aanwezig zijn als een kind van 12 jaar of jonger zich bevindt in het zwembad.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of een leuk cadeautje uit te zoeken in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!