Windstar biedt Monaco Grandprix cruise aan met Star Breeze

Foto: Windstar Cruises

Windstar biedt tijdens de Grand Prix van Monaco liefhebbers de kans om live aanwezig te zijn bij de races. De Star Breeze vaart van 23 mei tot en met 30 mei vanuit Civitavecchia (Rome) een achtdaagse cruise waarbij je twee dagen in Monte Carlo (Monaco) verblijft. Het gehele weekend kunnen in totaal 212 gasten genieten van de kwalificaties op zaterdag en de daadwerkelijke race op zondag. Andere bestemmingen tijdens deze cruise zijn Portoferraio, Portofino, Cannes en Sanary-sur-Mer. Je ontvangt bij deze cruise de volgende extra’s:

  • Kenner van Formule 1, Bob Varsha, is gedurende de cruise gastheer
  • Zitplaatsen (K-klasse) op zaterdag voor de plaatsingsronden en op zondag voor de race
  • Speciale Grand Prix cocktailparty en diner op het schip
  • Cocktailparty en diner in Monte Carlo

De 8 daagse cruise start bij 6350 euro per persoon. Boekingen voor Windstar maak je onder andere bij:

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisevirus mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ga je mee op cruise?

close

Mis niets meer!


Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.