Cruisereiziger
DinerpakketEten en drinkenRestaurantSpecialiteitenrestaurant

MSC Cruises voegt nieuwe dineropties toe aan gehele vloot

MSC Meraviglia

MSC Cruises upgrade het dineren aan het dineren aan boord. Zo komt er meer flexibiliteit en meer pakketten voor de cruisepassagiers. Daarnaast zal meer nadruk gelegd worden op samenwerkingen met bekende chefs en specialiteitenrestaurants. Het debut is te zien op de MSC Meraviglia die in juni bij de vloot komt. Ook de daaropvolgende MSC Seaside krijgt deze veranderingen, wanneer ze in december 2017 in de vaart komt. Vervolgens zal MSC Cruises het nieuwe dinerprogramma op elk schip gaan uitrollen.

Het nieuwe Flexi-Dining programma geeft passagiers de mogelijkheid om zelf een tijdstip te kiezen voor het dineren. Daarnaast blijven de twee vaste zittingen bestaan. MSC Yacht Club passagiers krijgen dezelfde optie in het MSC Yacht Club restaurant met de mogelijkheid om een tafel vooraf te reserveren.

De nieuwe dinerpakketten omvatten een Diner & SHow van Cirque du Soleil in de Carousel Lounge, een zevengangen diner met bijpassende wijnen in specialiteitenrestaurant Eataly aan de Chef’s Table. Ook is er een specialiteitenrestaurant-pakket waarbij je in ieder specialiteitenrestaurant gaat dineren. Het aantal specialiteitenrestaurants zal toenemen met onder andere een steakhouse Butcher’s Cut, een Japans restaurant Kaito Teppanyaki en een visrestaurant Ocean Cay. MSC Cruises heeft bovendien samenwerking gezocht met twee sterren Michelin chef Carlo Cracco.

Boekingen kunnen uiteraard vooraf gemaakt worden met onder andere het nieuwe digitale MSC for Me.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)