Holland America Line’s ‘Ready To Cruise’ aanbieding biedt boordtegoed

Koningsdam

Holland America Line lanceert haar ‘Ready To Cruise’ aanbieding met boordtegoed tot wel $500 per stateroom. Gasten die vóór 1 juni 2017 een cruise boeken, komen in aanmerking voor het aanbod en bij het boeken van een suite ontvangen gasten tevens $100 extra aan internet tegoed. Alle cruises met vertrek tussen 1 juni 2017 en 30 maart 2018, met uitzondering van Grand Voyages en Grand Voyage segmenten, komen in aanmerking voor de ‘Ready To Cruise’ aanbieding. Afhankelijk van het type stateroom ontvangen gasten boordtegoed, variërend van $100 tot $500 per stateroom.

”De lente is begonnen en het weer wordt steeds beter. Reizigers denken aan hun volgende vakantie, dus onze ‘Ready To Cruise’ aanbieding komt op het juiste moment en beschikt over enkele bijzondere voordelen”, aldus Orlando Ashford, President Holland America Line. ”Het boordtegoed geeft hen de kans om te profiteren van de vele activiteiten en ervaringen aan boord die hun algehele cruise vakantie veraangenaamt.”

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 werd Marco besmet met het cruisevirus. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.

Als dank ontvang je een cadeau! 

Je krijgt de digitale cruisekalenders 2019  van Amsterdam, IJmuiden en Rotterdam.​