Cruisereiziger
Zwembad en glijbanen

Carnival Horizon ontvangt als eerste het Dr. Seuss WaterWorks

Carnival Cruise Line heeft bekendgemaakt dat het eerstvolgende schip van de rederij, de Carnival Horizon, een gloednieuw waterpark van Dr. Seuss gaat krijgen. Het waterpark met de naam Dr. Seuss WaterWorks omvat talloze glijbanen en waterspelen.

De Carnival Horizon komt op 2 april 2018 in de vaart. De cruisemaatschappij werkt al samen met het merk Dr. Seuss (een oud kinderboekenschrijver) in de vorm van kinderactiviteiten en evenementen.

Carnival President Christine Duffy: “Onze schepen zijn ontworpen als de ultieme kinderspeelplaats op zee en de Carnival Horizon brengt dit idee nog een stap verder met het spectaculaire Dr. Seuss WaterWorks dat voor elke gast, jong en oud, veel plezier zal geven.” Ze voegt toe: “Dr. Seuss is een Amerikaanse icoon en we zijn heel erg blij dat we de samenwerking met dit waterpark kunnen uitbreiden.”

Het waterpark omvat een Fun Things glijbaan die geïnspireerd is op de figuren Thing 1 en Thing 2, met speciale lichteffecten. Eén van de andere overdekte glijbanen krijgt de naam The Cat in the Hat, en krijgt spannende kolken en bochten. Karakters van Dr. Seuss boeken komen tot leven in het waterpark bij talloze waterspelen.

Na oplevering op 2 april 2018 van het schip door bouwer Fincantieri maakt de Horizon haar eerste cruises in de Middellandse Zee. Daarna arriveert het schip op 23 mei 2018 in New York om eerst vanuit daar en later vanuit Miami cruises naar het Caribisch gebied te maken.

Cruises op de Carnival Horizon zijn in de Middellandse Zee vanaf €973 euro onder andere boekbaar bij:

Captain Cruise Cruisereizen

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)