Prijswinnaar Cruiserecensies bekend!

Tot 1 april 2017 had iedereen die een recensie achterliet op Cruiserecensies.nl, de kans om een leuke cruiseprijs te winnen. Inmiddels zijn op Cruiserecensies.nl meer dan 425 waardevolle ervaringen achtergelaten.  Op de website Cruiserecensies kan je eenvoudig cruise-ervaringen delen met  andere (Nederlandstalige) cruiseliefhebbers. Bijna 250 cruiseschepen van 35 cruisemaatschappijen kunnen worden beoordeeld op o.a. service, hutten, eten, prijs/kwaliteit en entertainment. Daarnaast lees je over alle maatschappijen en cruiseschepen praktische informatie en zijn talloze video’s en foto’s te bekijken.

Winnaar

De winnaar van de cruiseprijs is gewonnen door Michel die een recensie schreef over de AIDAsol. Van harte gefeliciteerd! Je ontvangt een uniek Koningsdam-tshirt van het inaugurele seizoen en een HAL bagagelabel.

We willen iedereen bedanken voor de prachtige recensies! Deel ook dit half jaar je recensie en maak kans op weer een unieke leuke cruiseprijs!

Ben je net terug van een cruise? Schrijf ook een recensie en deel je ervaringen met andere cruisers! 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisevirus mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.
Als cadeautje ontvang je downloadbare kalenders van Amsterdam, Rotterdam en IJmuiden.