Cruisereiziger
BouwNieuwe cruiseschepen

Foto’s: Bouw Symphony of the Seas in volle gang

Royal Caribbean International heeft enkele nieuwe foto’s vrijgegeven van de status van de bouw van de Symphony of the Seas. Het vierde en nieuwste cruiseschip in de Oasis-klase en 26e schip in de Royal Caribbean vloot is momenteel in aanbouw op de STX scheepswerf in Frankrijk. Het schip wordt volgens planning in april 2018 opgeleverd. Symphony of the Seas wordt het grootste cruiseschip ter wereld. Er wordt 28 meer hutten aangeboden dan op het zusterschip Harmony of the Seas en omvat een brutotonnage van 230.000.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of een leuk cadeautje uit te zoeken in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!