Seabourn biedt grote besparingen aan met het ‘Extraordinary Opportunity Event’

De ultraluxe cruisemaatschappij Seabourn biedt met het ‘Extraordinary Opportunity Event’ grote besparingen en vele extra’s op geselecteerde cruises met haar vloot van intieme, all-suite schepen. De voordelen zijn van toepassing op boekingen tot 13 juni 2017, voor vertrek van juni 2017 tot mei 2018. Deze voordelen zijn onder andere:

• Gratis upgrade naar een categorie 3 veranda suite
• Gratis upgrade naar een veranda suite bij een ocean view stateroom
• $1000 boordtegoed per suite voor de premium suites
• $400 boordtegoed per suite voor de normale suites
• Vluchttegoed voor retourvluchten wanneer geboekt wordt via het Seabourn Flight Ease programma

“Voor reizigers die later dit jaar of volgend jaar op vakantie willen, biedt ons ‘Extraordinary Opportunity Event’ bijzondere voordelen zodat zij van een onvergetelijke vakantie kunnen genieten op de meest verfijnde cruiseschepen die op de oceanen varen.”, aldus Richard Meadows, President van Seabourn. “Met onze vier schepen die honderden havens op alle zeven continenten aandoen en ons nieuwste schip de Seabourn Ovation dat in het voorjaar van 2018 in de vaart komt, kunnen gasten profiteren van deze speciale aanbiedingen.”

Seabourn’s ‘Extraordinary Opportunity Event’ is van toepassing op geselecteerde wereldwijde cruises in de Middellandse Zee, Noord Europa, Antarctica en Patagonië, Atlantische oversteken, Arabië en India, Azië, Canada & New England, Caribisch gebied, Panamakanaal, Zuid Amerika en meer. Een compleet overzicht van de cruises, besparingen en extra’s is te lezen op de website van Seabourn.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 werd Marco besmet met het cruisevirus. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

close

Mis niets meer!


Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.