Cruisereiziger
BestemmingenRoutewijziging

Norwegian Jade start zomerseizoen in Southampton

Sinds 2010 heeft Norwegian Cruise Line weer een cruiseschip in Southampton gestationeerd deze zomer. De Norwegian Jade vaart vanaf deze week tot en met eind september talloze Noord-Europa cruises. Oorspronkelijk zou Amsterdam ook vele malen bezocht worden, maar helaas gaat dat niet door.

De Norwegian Jade zal 9- en 10-daagse cruises maken naar de Noorse Fjorden waarbij bekende bestemmingen zoals Flam, Bergen, Hellesylt en Alesund bezocht worden. Daarnaast vaart het cruiseschip een aantal maal naar IJsland voor Reykjavik en Akureyri. Tweemaal gaat de Jade naar Spitsbergen, het meest noordelijke punt van het Europese vasteland in Noorwegen. Naast de langere cruises maakt het schip een aantal twee en drie-daagse minicruises.

Er is bij een groot aantal cruises ook de mogelijkheid om in Hamburg op te stappen in plaats van Southampton. Bovendien zal op de Norwegian Jade het premium all-inclusive concept gehanteerd worden waarbij vrijwel alles inclusief is tijdens de cruise (excursies uitgezonderd). Recent werd het schip in een nieuw jasje gehesen tijdens een intensief droogdokverblijf.

Cruises zijn boekbaar vanaf €149 (minicruise) bij onder andere:

Captain Cruise Corendon - Nieuw! CruiseOnline Cruisereizen Stip Sunweb

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)