Cruisereiziger
BouwMaidentrip

Boekingen Nieuw Statendam geopend voor maidenvoyage en inaugureel seizoen

MS Nieuw Statendam

Holland America Line heeft de boekingen geopend voor de Nieuw Statendam. In december 2018 komt het schip in de vaart. Het is mogelijk te reserveren voor de Maiden Voyage en voor het 1e seizoen van de Nieuw Statendam, in het Caribbisch gebied. Het schip wordt momenteel gebouwd bij het Italiaanse Fincantieri op de Marghera werf.

De Nieuw Statendam gaat direct na oplevering in Marghera naar het daarnaastgelegen Venetië op 1 december. De eerste reis vertrekt op 5 december vanuit Civitavecchia. Het schip cruist vanaf Civitavecchia een 14-daagse transatlantische reis naar Fort Lauderdale in Florida en zal stoppen in Cartagena, Malaga en Funchal op Madeira.

Na de transatlantische overtocht blijft de Nieuw Statendam haar eerste winter in het Caribbisch gebied. De cruises starten in Fort Lauderdale en variëren in lengte van zeven dagen tot drie, vier of tiendaagse cruises.

Holland America Line boekingen kunnen gemaakt worden bij HAL en onder andere:

ANWB  Captain Cruise Corendon - Nieuw! CruiseOnline Cruisereizen Stip Sunweb TUI

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)