Cruisereiziger
RenovatieVerkoop/koop

Thomson Cruises verwelkomt TUI Discovery 2 in haar vloot

Vorig weekend is in Malaga het nieuwe cruiseschip van Thomson Cruises, de TUI Discovery 2, gelanceerd. De voormalige Legend of the Seas (915 hutten waarvan 40% met balkon) zal tot september vanuit de Spaanse stad varen in de Middellandse Zee om vervolgens te repositioneren naar Tenerife op de Canarische Eilanden. In december zet het koers naar Montego Bay in Jamaica voor het winterseizoen in de Caribbean.

De TUI Discovery 2 is de tweede van in totaal vier nieuwe aanwinsten in de vloot van de Britse rederij. Vorig jaar kwam al de TUI Discovery in de vaart. In mei 2018 volgt de TUI Explorer, die momenteel onder de naam Mein Schiff 1 vaart voor TUI Cruises. Na de transformatie in droogdok bevat de TUI Discovery 2 aan boord o.a. een nieuwe app ‘Navigate’, Virtual Reality Experience, een Green Screen Room, een fotohokje en nieuwe shows.

Zie onderstaande video voor een timelapse van de transformatie van de Legend of the Seas tot de TUI Discovery 2:

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of een leuk cadeautje uit te zoeken in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!