Nieuwe themacruise bij Cruise Travel: wielren-cruise

Cruise Travel organiseert al jaren cruises met een speciaal thema. Nieuw én uniek in Nederland is de wielrencruise. Neem je eigen fiets mee aan boord en maak in de plaatsen die je met het schip aandoet een toertocht onder professionele begeleiding.

  • 8 dagen cruise o.b.v. volpension
  • Busreis Utrecht – Genua en v.v.
  • 4x georganiseerde en begeleide wielrentocht incl. lokale gids, politieassistentie en bezemwagen
  • Professionele en mechanische hulp
  • Vervoer en veilige stalling van je fiets, ook aan boord
  • Onbeperkt toegang tot de spa
  • Reisbegeleiding met dagelijks spreekuur
  • Aan boord volop entertainment en gebruik van faciliteiten

Deze cruise vaar je mee op de gloednieuwe MSC Meraviglia en bezoek je Napels, Messina (Sicilië), La Valletta (Malta) en Barcelona. Prijzen zijn vanaf 1099 euro bij 2 personen in een binnenhut. De 9-daagse wielrencruise met genoemd programma vindt plaats van 11 tot en met 19 november 2017.

Boek deze cruise bij:

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisevirus mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.
Als cadeautje ontvang je downloadbare kalenders van Amsterdam, Rotterdam en IJmuiden.