Cruise Travel introduceert ‘All In Cruises’ voor één totaalprijs

Cruise Travel gaat All In Cruises aanbieden naar aanleiding van wensen van reizigers. Uit onderzoek onder 250 mensen bleek dat veel mensen het gebrek aan transparantie rondom de kosten als kritiekpunt hebben.

“Dat was voor ons de aanleiding om All In Cruises te gaan aanbieden”, zegt Eugène Westerink, Managing Director van Cruise Travel. “Dat is een compleet verzorgde cruisereis voor een heldere totaalprijs.”

De branche is volop in ontwikkeling en richt zich actief op nieuwe doelgroepen, zoals jonge stellen en gezinnen met kinderen. “In dat kader hebben wij een transparante, complete aanbieding ontwikkeld. We bieden keuze uit zes verschillende cruises. Deze worden aangeboden voor een heldere prijs waarin alles inbegrepen is: van vlucht en transfer tot eten, drinken en fooien. Geen onverwachte kosten dus. Ik verwacht dat we daarmee de laatste twijfelaars over de streep trekken”, aldus Westerink.

Meer informatie is te vinden op cruisetravel.nl/allincruises.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisevirus mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ga je mee op cruise?

close

Mis niets meer!


Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.