AIDAperla aangekomen in thuishaven Palma de Mallorca

Donderdagmorgen vroeg meerde de AIDAperla voor de eerste maal in haar thuishaven Palma de Mallorca aan. Al om zes uur werd de AIDAperla vastgemaakt aan de kade bij terminal 1. Tot en met maart 2018 vaart de gloednieuwe AIDAperla wekelijks cruises vanuit Palma de Mallorca naar onder andere Barcelona.

Vandaag maakte de Duitse rederij ook meer details bekend over de doop van de AIDAperla op 30 juni 2017.
Eerder was bekend geworden dat het Duitse model Lena het schip zal gaan dopen. De doop is vanaf 21:30 voor iedereen mee te volgen op internet, op de social media kanalen van AIDA Cruises en ook aan boord van ieder AIDA schip. De AIDAaura zal zelfs in Palma aanleggen, volgens traditie van AIDA Cruises heet zij de AIDAperla welkom.
Talloze gasten uit de Duitse tv show ‘The Voice of Germany’ zullen de doop muzikaal omlijsten. Na de doop volgt een feestelijk vuurwerk met als achtergrond de stad Palma de Mallorca.

Vanaf 1 juli 2017 vaart het 300 meter lange en 37,6 meter brede schip naar het westelijk gedeelte van de Middellandse zee voor 7-daagse cruises. Vanaf maart 2018 komt de AIDAperla naar Hamburg én Rotterdam.

Boek nu een cruise op dit schip bij onder andere:

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisevirus mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ga je mee op cruise?

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.

Als dank ontvang je een cadeau! 

Je krijgt de digitale cruisekalenders 2019  van Amsterdam, IJmuiden en Rotterdam.​