Cruisereiziger
Reparaties & WerfbezoekRoutewijziging

Technische problemen zorgen voor annulering bezoek Caribbean Princess aan Rotterdam

Princess Cruises heeft in een brief aan haar  betroffen cruisegasten laten weten dat de route van de transatlantische cruise (22 september 2017) van de Caribbean Princess gewijzigd is. Cruisepassagiers meldden op Cruisecritic dat zij de brief ontvangen hadden. Vanwege technische problemen kan het schip minder hard varen. Daarom is besloten om een aantal havens uit de transatlantische cruise te halen. Het gaat daarbij om Rotterdam, Vigo en de Azoren. In plaats van deze bestemmingen worden Zeebrugge en Bermuda bezocht. De Caribbean Princess zou op 23 september Rotterdam bezoeken.

Cruisegasten ontvangen ter compensatie $100 op hun boordaccount.

Wil je toch een blik werpen op de Caribbean Princess in Rotterdam? Op 28 april lag het schip ook in Rotterdam  waarbij Cruisereiziger deze reportage voor je maakte. De Caribbean Princess kreeg eind maart nog een uitgebreide renovatie.

 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)