ANWB zet Cruise Travel te koop

De ANWB wil het cruisereisbureau Cruise Travel van de hand doen. Dat heeft een woordvoerder van de reisvereniging bevestigd aan de de regionale krant De Stentor. Het bedrijf dat in 2011 door de ANWB werd overgenomen zou niet meer passen in de onlangs hernieuwde strategie. Er zou onder de leden van de ANWB te weinig interesse zijn in het cruisen. Mogelijk blijft de ANWB wel cruises aanbieden, maar dan niet via een eigen touroperator. De ANWB hoopt de komende maanden met overnamekandidaten voor Cruise Travel, dat 49 medewerkers heeft, om de tafel te gaan zitten.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.