Cruisereiziger
Wereldcruise

Seven Seas Mariner vaart wereldcruise in 2020

De jaarlijkse wereldcruise bij Regent Seven Seas Cruises zal in 2020 worden gemaakt door de Seven Seas Mariner. Dat heeft de ultraluxe cruisemaatschappij vrijdag bekendgemaakt. De Seven Seas Mariner neemt het stokje over van de Seven Seas Navigator die in 2018 en 2019 de ‘Navigate the World Cruise’ zal gaan maken. De gehele trip duurt 131 nachten en start (op 24 januari 2020) en eindigt in San Francisco.

Het schip, dat in april 2018 uitgebreid wordt gerenoveerd in droogdok, doet 30 landen op 6 continenten aan. Het bezoekt 36 UNESCO Werelderfgoedplekken in 66 havens, waarvan er 13 met overnachting. Op het programma staan de Zuid-Pacific eilanden, India, het Arabisch Schiereiland, de Middellandse Zee, de Caribbean en Centraal Amerika. Deze bijzondere plekken kunnen worden ontdekt via 330 gratis excursies.

Tot de vele gratis voorzieningen voor de 700 gasten behoren o.a. een gala-diner in het Ritz-Carlton in San Francisco voorafgaand aan de cruise, 3 extra evenementen in Nieuw-Zeeland, Singapore en Toscane, onbeperkte wasservice, medische voorzieningen aan boord, wifi, drankjes, dineren in specialiteitenrestaurants, gratis fooien en transfers. De verkoop voor de wereldcruise start op 20 juli.

Prijzen variëren van 65.000 dollar per persoon voor de goedkoopste balkonsuite tot 175.000 dollar per persoon voor de duurste mastersuite.

Boek een cruise op de Seven Seas Mariner bij:

Captain Cruise CruiseOnline Cruisereizen

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen via een bakje koffie , op Patreon, via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of een leuk cadeautje uit te zoeken in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!