Cruisereiziger
AanmerenBestemmingen

Royal Caribbean zendt tweede cruiseschip naar Cuba

Majesty of the seas
Majesty of the Seas

Het heeft er alle schijn van zijn dat Royal Caribbean International in 2019 een tweede cruiseschip naar Cuba laat varen. Recent begon de Amerikaanse cruisemaatschappij met het aanbieden van 4- en 5-daagse cruises naar het Zuid-Amerikaanse land op de Empress of the Seas.

Op de website van Royal Caribbean wordt sinds kort ook een 5-daagse cruise vanuit Port Canaveral op de Majesty of the Seas aangeboden met een stop in Havana met vertrek op 25 maart 2019. De kans is groot dat er meerdere cruises zullen volgen. Alle grote cruisemaatschappijen bieden, sinds dat ze groen licht hebben gekregen om naar Cuba te varen, steeds meer cruises aan vanwege de grote vraag.

Boek nu een cruise op de Majesty of the Seas bij:

Captain Cruise CruiseOnline Cruisereizen Sunweb TUI

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen via een bakje koffie , op Patreon, via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of een leuk cadeautje uit te zoeken in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!