Cruisereiziger
Contract

Disney Cruise Line kondigt zevende cruiseschip aan

Bob Chapek, voorzitter van Walt Disney Parks and Resorts, heeft dit weekend aangekondigd dat een ​​zevende Disney schip toegevoegd wordt aan de vloot van Disney Cruise Line. Vorig jaar maart kondigde de rederij al twee nieuwe schepen aan die bij scheepswerf Meyer Werft in Duitsland gebouwd zullen worden. Deze komen bij de vloot in 2021 en 2023. Het zevende schip zal op dezelfde scheepswerf worden gebouwd waarvan de oplevering is tussen de twee andere, in 2022.

“We hebben besloten dat twee schepen niet genoeg zouden zijn voor alle spannende nieuwe dingen om de familiecruise vakanties bij Disney naar een nieuw niveau te tillen met wereldklasse familie-entertainment, en fantasievolle vernieuwingen die fantastisch leuk en uniek Disney zijn,”zegt Chapek. “Tegen de tijd dat alle drie nieuwe schepen varen, zullen we de grootte van onze bestaande vloot bijna verdubbeld hebben.”

Alle scheepsnamen, ontwerpplannen en -inrichting zijn nog steeds in ontwikkeling, waarbij elk van de schepen verwacht dat zij hun eigen unieke ervaring zullen hebben. De drie nieuwe schepen worden aangedreven door schoon vloeibaar aardgas (LNG) en hebben dezelfde grootte – ongeveer 135.000 bruto ton met ongeveer 1.250 hutten. Daarmee zijn ze iets groter is dan de nieuwste Disney Cruise Line schepen, de Disney Dream en Disney Fantasy

In 1998 startte Disney Cruise Line met haar eerste schip, de Disney Magic. Dit schip deed dit jaar voor het eerst Amsterdam aan. Daarna volgde snel in 1999 de Disney Wonder.Met de lancering van de Disney Dream en Disney Fantasy in 2011 en 2012 introduceerde het bedrijf verschillende ‘firsts’ voor de industrie, zoals een waterglijbaan op zee (AquaDuck) en virtuele portholes in binnenhutten die real-time uitzicht bieden op de zee met inbegrip van Disney karakters die langs komen zwemmen in deze portholes. Gasten stappen bij Disney aan boord van majestueuze en prachtige oceanliners van weleer om van legendarisch Disney-entertainment aan boord te genieten, met ruime hutten en veel faciliteiten voor families en kinderen.<

Disney Cruise Line is in Nederland boekbaar bij:

CruiseOnline Cruisereizen

 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)