Cruisereiziger
Samenwerking

MSC Cruises start samenwerking met MasterChef

 

MSC Cruises gaat samenwerken met het populaire tv programma MasterChef onder de noemer MSC MasterChef At Sea. MSC heeft samen met dé MasterChef producers, de Endemol Shine Group, een programma ontwikkeld voor aan boord dat deze zomer zal starten.

Gasten aan boord worden uitgedaagd om met elkaar de strijd aan te gaan met een zogenaamde mystery-box, met daarin van tevoren onbekende ingrediënten waar ze een gerecht van moeten maken. Een executive MSC Cruises chef beoordeelt de gerechten en let op de presentatie, smaak en originaliteit. Elke cruise kent een winnaar en de overall winnaar wint een bijzondere MasterChef prijs. Afhankelijk in welk land je woont kan dit een deelname certificaat zijn aan de tv MasterChef audities of een zelfgemaakt diner met een MasterChef.

De samenwerking met MasterChef  is onderdeel van een bredere strategie om wereldklasse experts aan boord te halen die in hun klasse de leiders zijn.

Frances Adams, Global Director of Brands en Licensing, Endemol Shine Group: “We zijn verheugd dat we gaan samenwerken met MSC Cruises, oom deze unieke en authentieke MasterChef beleving aan nieuwe gasten van de hele wereld over te brengen. MasterChef is een fenomenaal succesvol merk, dat maar blijft groeien en een behoefte van fans om ook buiten de tv-serie om te genieten van het merk.”

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)