Van der Glas aangesteld als commercieel manager Select Voyages

Norbert van der Glas

Select Voyages heeft vrijdag bekendgemaakt dat Norbert van der Glas vanaf 9 augustus in dienst treedt als nieuwe commercieel manager van de Nederlandse riviercruisemaatschappij. Van der Glas heeft meer dan 25 jaar ervaring in de cruiseindustrie o.a. als eigenaar van cruisereisbureau Cruise Travel.

Van der Glas zal met zijn ervaring Select Voyages helpen in de volgende fase van het bedrijf, dat sinds 2012 een grote groei doormaakt. De rederij zal volgend jaar met de introductie van het MS Select Belvedere een vloot hebben van 9 riviercruiseschepen namelijk Select Bellejour, Charles Dickens, Serenade 2, Select Explorer, William Shakespeare, Switzerland II, Serenade 1 en Serenity.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 werd Marco besmet met het cruisevirus. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

close

Mis niets meer!


Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.