Van der Glas aangesteld als commercieel manager Select Voyages

Norbert van der Glas

Select Voyages heeft vrijdag bekendgemaakt dat Norbert van der Glas vanaf 9 augustus in dienst treedt als nieuwe commercieel manager van de Nederlandse riviercruisemaatschappij. Van der Glas heeft meer dan 25 jaar ervaring in de cruiseindustrie o.a. als eigenaar van cruisereisbureau Cruise Travel.

Van der Glas zal met zijn ervaring Select Voyages helpen in de volgende fase van het bedrijf, dat sinds 2012 een grote groei doormaakt. De rederij zal volgend jaar met de introductie van het MS Select Belvedere een vloot hebben van 9 riviercruiseschepen namelijk Select Bellejour, Charles Dickens, Serenade 2, Select Explorer, William Shakespeare, Switzerland II, Serenade 1 en Serenity.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.
Als cadeautje ontvang je downloadbare kalenders van Amsterdam, Rotterdam en IJmuiden.