Van der Glas aangesteld als commercieel manager Select Voyages

Norbert van der Glas
Select Voyages heeft vrijdag bekendgemaakt dat Norbert van der Glas vanaf 9 augustus in dienst treedt als nieuwe commercieel manager van de Nederlandse riviercruisemaatschappij. Van der Glas heeft meer dan 25 jaar ervaring in de cruiseindustrie o.a. als eigenaar van cruisereisbureau Cruise Travel. Van der Glas zal met zijn ervaring Select Voyages helpen in de volgende fase van het bedrijf, dat sinds 2012 een grote groei doormaakt. De rederij zal volgend jaar met de introductie van het MS Select Belvedere een vloot hebben van 9 riviercruiseschepen namelijk Select Bellejour, Charles Dickens, Serenade 2, Select Explorer, William Shakespeare, Switzerland II, Serenade 1 en Serenity.

Wil je echt alles weten over een riviercruise? Ga dan naar Riviercruisereiziger.nl Daar vind je meer informatie over routes, riviercruiseschepen en bestemmingen.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!