Norbert van der Glas in Raad van Advies van CruiseReizen.nl

cruisereizenlogoNorbert van der Glas is sinds 1 juli 2017 toegetreden tot de Raad van Advies van CruiseReizen.nl. Norbert heeft jaren gewerkt als directielid van CruiseTravel. Vorige week werd bekend dat hij vanaf augustus werkzaam zal zijn bij Select Voyages.

“De directie van CruiseReizen.nl laat zich graag adviseren door experts in de markt. Er zitten op dit moment al een aantal top ondernemers in de Raad van Advies. Wegens de enorme groei de afgelopen jaren en de expansie naar andere landen is het een logische stap dat een ‘heavyweight’ qua product, netwerk- en marktkennis aan boord wordt gehaald.”, geeft Faizal Siddiqui, CEO CruiseReizen.nl BV aan.

“Bij CruiseReizen.nl kan ik mijn kennis, opgebouwd in meer dan 25 jaar in deze branche, delen met een zeer enthousiaste organisatie. Het is indrukwekkend te zien wat de directie en medewerkers van CruiseReizen.nl in de afgelopen jaren hebben neergezet en ze behoren daarmee tot één van de snelst groeiende reisorganisaties van Nederland.”, geeft Norbert Van der Glas aan.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!