Cruisereiziger
AanmerenBestemmingenStormenVeiligheid

Routes cruiseschepen in Caribbean aangepast door tropische storm Franklin

Carnival Fantasy

Cruiseschepen die deze week het westelijk gedeelte van de Caribbean aandoen dienen rekening te houden met de tropische storm Franklin. De storm heeft momenteel een windkracht van bijna 100 kilometer per uur en trekt naar het westen richting Mexico. Tot op heden hebben 3 cruiseschepen besloten om hun cruises aan te passen op basis van de weersverwachtingen.

De Carnival Breeze en Carnival Fantasy van Carnival Cruise Line hebben hun routes omgedraaid, waardoor ze nu pas eind deze week de Mexicaanse bestemmingen zoals Cozumel en Costa Maya aandoen. De Disney Fantasy was genoodzaakt haar gepland stop in Cozumel maandag te vervangen voor een zeedag. De verwachting is dat Franklin de komende dagen over het binnenland van Mexico trekt.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of een leuk cadeautje uit te zoeken in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!