Cruisereiziger
BestemmingenExcursies

Cruiseschepen passen routes naar Barcelona niet aan

De Amerikaanse website CruiseCritic heeft contact gehad met de rederijen die afgelopen donderdag in Barcelona aangemeerd waren. De meeste cruiseschepen waren al weg of aan het weg gaan toen de terroristische aanslag plaats vond.  De Brilliance of the Seas en Britannia waren al vertrokken. TUI Discovery 2 lag nog in de haven en heeft haar vertrek uitgesteld tot 22:00 uur ‘s avonds totdat zeker was dat iedereen aan boord was.

Geen van de rederijen die vandaag of de komende dagen Barcelona bezoekt, is van plan om de route aan te passen. Vandaag bezochten de MSC Meraviglia (excursies geannuleerd of gewijzigd), Sirena (Oceania Cruises), de AIDAperla en AIDAstella de stad.  De komende dagen staan er geen annuleringen van cruiseschepen op het programma voor Barcelona.

 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)