Cruisereiziger
Bestemmingen

Live zonsverduistering bij Royal Caribbean’s Oasis of the Seas

Vanavond rond half 9 zendt Royal Caribbean een live-stream uit van de zonsverduistering aan boord van de Oasis of the Seas. De rederij bood op een van ‘s werelds grootste cruiseschepen een unieke 8-daagse cruise naar het oostelijk gedeelte van de Caribbean op de Oasis of the Seas, waarbij onderweg een ideale plek op zee wordt gezocht voor gasten om de totale zonsverduistering te zien. Aan boord is artieste Bonnie Tyler uitgenodigd voor het zingen van haar hit ‘Total Eclipse of the Heart’. Daarnaast zijn er tijdens deze ‘Total Eclipse Cruise’  diverse eclips-evenementen aan boord georganiseerd, waaronder dansfeestjes, trivia, lezingen, interactieve wetenschapsspelletjes voor kinderen en speciale cocktails en gerechten. De cruise vertrok op 20 augustus vanuit Orlando (Florida) en doet diverse bestemmingen in de Caribbean aan zoals Philipsburg (St. Maarten), Charlotte Amalie (St. Thomas) en Nassau (Bahamas).

Zeven andere Royal Caribbean schepen zullen tijdens de zonsverduistering op 21 augustus ook in de Caribbean varen. Gasten op deze schepen zullen gedeeltelijk zicht hebben op ‘The Great American Eclipse’. Het gaat om de Allure of the Seas, Anthem of the Seas, Empress of the Seas, Enchantmant of the Seas, Grandeur of the Seas, Harmony of the Seas en Majesty of the Seas.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)