Cruisereiziger
AanmerenBestemmingenCruiseterminalRoutewijziging

MSC Preziosa wijkt dinsdag uit naar Rotterdam

MSC Preziosa in Rotterdam

Het cruiseschip MSC Preziosa van MSC Cruises zal aanstaande dinsdag een ongepland bezoek brengen aan Rotterdam. Dat heeft Cruise Port Rotterdam op haar facebookpagina laten weten. Het vlaggenschip van de Italiaanse cruiserederij wijkt uit naar ‘Rotjeknor’ vanwege verwacht slecht weer en een mogelijke staking in Frankrijk. Het is niet de eerste keer dat de MSC Preziosa aanmeert aan de Wilhelminakade. Op 5/6 mei van dit jaar had het haar Maiden Call in Rotterdam. Cruise Port Rotterdam verwacht dat het 333 meter lange schip (brutotonnage van 139.000) om 07:00 uur arriveert.

Vanwege slechte weersomstandigheden werd zaterdag het eerste bezoek van de MSC Preziosa aan Amsterdam ook al geannuleerd. Het bleef een extra dag in Zeebrugge. Momenteel bevindt het schip zich in Hamburg voor de Hamburg Cruise Days, waarna het dus koers zet naar Rotterdam.

Klik hier voor de fotoreportage die Cruisereiziger maakte tijdens het eerste bezoek van de MSC Preziosa aan Rotterdam.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of een leuk cadeautje uit te zoeken in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!