Cruisereiziger
AanmerenBestemmingenRoutewijzigingStormen

Ocean Majesty vanwege slechte weersomstandigheden naar Eemshaven

Ocean Majesty (Foto: Hansa Touristik)

Het cruiseschip Ocean Majesty is dinsdagavond vanwege de slechte weersomstandigheden uitgeweken naar de Eemshaven. Het schip, in 1966 gebouwd als ferry, was onderweg van het Duitse Bremerhaven naar Engeland met 570 passagiers aan boord. Met storm op de Noordzee en voor de Britse kust was het niet verantwoord om door te varen. De passagiers hadden daardoor woensdag de tijd om Groningen te ontdekken. De verwachting is dat de Ocean Majesty (10.417 brutoton), die momenteel cruises maakt voor de Duitse cruisemaatschappij Hansa Touristik, woensdagavond weer vertrekt bij de Julianahaven.

Bron: Eemshavenonline

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of een leuk cadeautje uit te zoeken in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!