Cruise Travel organiseert op 28 en 29 oktober weer eigen cruisebeurs

cruisetravellogoOok dit jaar organiseert cruisereisbureau Cruise Travel een eigen cruisebeurs in Amersfoort. ”Een cruisevakantie is leuk voor iedereen. Tijdens onze beurs willen wij graag zoveel mogelijk potentiële cruisereizigers vertellen hoe leuk cruisen is en wat een cruisevakantie precies inhoudt”, aldus Eugène Westerink, managing director van Cruise Travel.

Tijdens de beurs laten de cruisespecialisten van Cruise Travel en de verschillende rederijen bezoekers kennismaken met cruisen en leggen zij de verschillen tussen de schepen en soorten reizen uit. Daarnaast kunt u presentaties bijwonen over reisbestemmingen, rederijen en cruisen met kinderen. Ook zijn er een aantal frequente ‘cruisers’ aanwezig die alles vertellen over hun reiservaringen en kunt u profiteren van exclusieve beursaanbiedingen als u tijdens de beurs een reis boekt.

De Cruise Travel beurs vindt plaats op zaterdag 28 en zondag 29 oktober 2017 in Leerhotel Het Klooster te Amersfoort. De toegang is gratis, mits u zich vooraf inschrijft op www.cruisebeurs.nl. Op deze website vindt u ook het programma, deelnemende rederijen en praktische informatie over de route en parkeren. Tussen Centraal Station Amersfoort en de beurslocatie zullen pendelbussen worden ingezet.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 werd Marco besmet met het cruisevirus. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.

Als dank ontvang je een cadeau! 

Je krijgt de digitale cruisekalenders 2019  van Amsterdam, IJmuiden en Rotterdam.​