Prijswinnaar bekend van LEGO MSC Meraviglia bij Cruiserecensies

Tot 1 oktober had iedereen die een recensie achterliet op Cruiserecensies.nl, de kans om een LEGO MSC Meraviglia  (gesponsord door rederij MSC Cruises) te winnen. Inmiddels zijn op Cruiserecensies.nl meer dan 500 waardevolle ervaringen achtergelaten.

Op de website Cruiserecensies kan je eenvoudig cruise-ervaringen delen met  andere (Nederlandstalige) cruiseliefhebbers. Bijna 250 cruiseschepen én riviercruiseschepen van meer dan 35 cruisemaatschappijen kunnen worden beoordeeld op o.a. service, hutten, eten, prijs/kwaliteit en entertainment. Daarnaast lees je over alle maatschappijen en cruiseschepen praktische informatie en zijn talloze video’s en foto’s te bekijken.

Winnaar

Het LEGO MSC Meraviglia bootje is gewonnen door Henny de Keizer!  Van harte gefeliciteerd met de prijs!

We willen iedereen bedanken voor de prachtige recensies!

Ben je net terug van een cruise? Schrijf ook een recensie en deel je ervaringen met andere cruisers! Bij deelname tot 1 april 2018 maak je kans op een nieuw cruise-cadeautje.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisevirus mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.
Als cadeautje ontvang je downloadbare kalenders van Amsterdam, Rotterdam en IJmuiden.