In oktober een cruise boeken is nu wel heel aantrekkelijk

Oktober is ‘Plan a cruise maand’. En dat wordt goed gevierd met verschillende mooie aanbiedingen, zoals gratis zakgeld in de vorm van boordtegoed, gratis drankjes, een upgrade naar een balkonhut, korting op excursies, wifi, massages en nog veel meer fijns. Wij hebben de spectaculairste ‘Plan A Cruise Maand’ aanbiedingen verzameld. Alleen in oktober te boeken dus wees er snel bij!

MSC Cruises geeft gratis rondjes
Of u nu in de winter warme oorden opzoekt zoals het Caribisch gebied en de Emiraten of liever in de zomer een cruise boekt naar het hoge noorden, MSC Cruises biedt op diverse afvaarten gratis drankpakketten.

Zakgeld bij Holland America Line
Bovenop de al aantrekkelijke voordelen zoals een gratis drankenpakket of Pinnacle Grill diner, ontvangen boekers in de maand oktober tot $300 boordtegoed per hut. Dit aanbod geldt voor de MS Koningsdam voor de afvaart 7 nachten Noorse legenden vanaf Amsterdam.

Van luxe naar luxer bij Azamara
Of een Azamara Cruise al niet luxe genoeg is, biedt deze rederij voor boekers in oktober een gratis upgrade van een binnenhut (stateroom) naar een hut met zeezicht.

Cruisen als een VIP bij Celebrity Cruises
Bij een verblijf in een buitenhut of hogere hutcategorie geeft Celebrity Cruises boekers in oktober de keuze tussen gratis fooien, Classic drankenpakket, onbeperkt internet of boordtegoed van $150.00 per persoon. Op enkele geselecteerde afvaarten geeft Celebrity Cruises zelfs € 400,- korting.

Royale kortingen bij Royal Caribbean
Op geselecteerde Caribische Cruises geeft Royal Caribbean maar liefst 40% korting. In andere vaargebieden kan het voordeel oplopen tot 30%.

Costa Cruises is jarig en trakteert
Costa Cruises wordt 70 maar deelt zelf de cadeaus uit in de vorm van kortingsbonnen t.w.v. 500,- Om te besteden aan fijne extra’s zoals massages, excursies, wijnpakketten of WiFi.

Dromen komen uit bij Hapag-Lloyd Cruises
Ontdekken, gastronomie, luxe: dit alles komt dichterbij dankzij de Hapag-Lloyd Summer-Specials op het schip MS Europa en Europa 2 waar kortingen oplopen tot 30%.

Nóg relaxter in de Spa bij SeaDream Yacht Club
Wellness op zee is de overtreffende trap van relaxen en helemaal nu SeaDream Yacht Club maar liefst $300 onboard Spa Credit weggeeft per stateroom. Gebruik de promo code CLIAOCT300.

Cruisetours met Dock C CruisePartners
Dock C CruisePartners stelt aantrekkelijke combinaties samen met cruises van Holland America Line en een landarrangement zoals een panoramische treinreis door Alaska, highlights van China en Japan, een tour naar de Australische outback en meer. Inclusief Nederlandse reisbegeleiding.

Bovenstaande aanbiedingen zijn boekbaar bij onder andere:

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisevirus mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ga je mee op cruise?

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.

Als dank ontvang je een cadeau! 

Je krijgt de digitale cruisekalenders 2019  van Amsterdam, IJmuiden en Rotterdam.​