Cruisereiziger
BestemmingenUncategorized

Legale voltrekking van homohuwelijk mogelijk aan boord van Celebrity Cruises

Celebrity Cruises is er trots op aan te kondigen dat er voor het eerst in de geschiedenis legale voltrekking van het homohuwelijk mogelijk is aan boord van alle schepen van de Modern Luxury rederij.

De motie wordt mogelijk gemaakt door een transformatieve stemming in Malta, waar de meerderheid van de schepen geregistreerd is. De uitslag van het lang verwachte referendum opent de deur voor Celebrity om de huwelijks voltrekking van homosexuele stellen, in aanwezigheid van de kapitein, legaal te maken.

Celebrity Cruises heeft een lange geschiedenis met de LGBTQ+ gemeenschap en steunt deze waar mogelijk. “Vanaf vandaag, verwelkomen wij homosexuele stellen die in het huwelijksbootje willen stappen, heel graag voor een huwelijksvoltrekking in internationale wateren”, zegt Lisa Lutoff-Perlo, President en CEO van Celebrity Cruises.

Daar waar toegestaan door de wet, heeft Celebrity Weddings al veel homosexuele stellen in de echt verbonden maar door de nieuwe wetgeving in Malta is dit nu op alle afvaarten mogelijk, zolang de voltrekking in internationale wateren gebeurt.

Meer informatie over het Celebrity Weddings Programma, vindt u in het Engels op:

https://celebrityweddings.eweddingcalendar.com

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)