Cruisereiziger
Shows

Princess Cruises viert premiere van show ‘Born to Dance’

Foto: Princess Cruises

Woensdag is aan boord van de Regal Princess in New York de nieuwe show ‘Born to Dance’ in premiere gegaan. De uitvoering is tot stand gekomen in samenwerking met Oscar-, Grammy- en Tony Award winnaar Stephan Schwartz, die ook componist was bij de Broadway-hits Wicked, Godspell en Pippin. Ook het creatieve brein Daniel C. Levine, bekend van Les Miserables en Mamma Mia, was van de partij.

Born to Dance vertelt het verhaal van de hoogte- en dieptepunten van professionele dansers via een eerbetoon aan Broadway’s beste choreografie. Daarbij komen de meest beroemde hits van Broadway-klassiekers als West Side Story, A Chorus Line en Chicago voorbij. De multimedia productie is naast de Regal Princess ook te zien aan boord van de Golden Princess, Grand Princess en Star Princess.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of een leuk cadeautje uit te zoeken in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!