Cruisereiziger
BestemmingenRenovatieReparaties & Werfbezoek

MS EUROPA uit 16-daags droogdok in Hamburg

Na 16 dagen is het MS EUROPA terug van droogdok in Hamburg. Terwijl het ultraluxe cruiseschip in dok 11 lag bij Blohm+Voss in Hamburg vonden aan boord zowel technisch onderhoud plaats als ook vernieuwingen in de publieke ruimtes. Zo is het complete Spa gedeelte vergroot en onder andere met een Thalasso uitgebreid. Verder kregen koffielounge Belvedere en de Havanna Bar een nieuwe look. In totaal werden 840 punten opgepakt. Liefst 850 medewerkers van 60 bedrijven werkten twee weken lang aan boord van het schip. Een groot technisch project was het vervangen van de aansturingscomputer van de Azipods. Het verouderde apparaat moest door een gat in de buitenwand en van dek 2 naar dek 3 naar buiten gehesen worden.

De Spa is onherkenbaar veranderd. De ruimte is vergroot en opnieuw ingericht. Vanaf nu zijn er verschillende nieuwe behandelingen mogelijk. Er is onder andere een Thalasso bad en een nieuwe behandelingsruimte voor Shiatsu massages. Bovendien is er een exclusieve BABOR Beauty Lounge, een vernieuwde ontvangst- en rustruimte waarin een thee lounge plek heeft gekregen.

De geliefde koffielounge Belevedere toont zich na de renovatie in een elegante kleurstelling. Rokerslounge Havana is met nieuwe meubels en een nieuw tapijt ook weer fris.

Cruiseschip EUROPA vaart momenteel richting het Zuiden van Europa. Daarna begeeft ze zich in de winter naar Midden-Amerika en zal ze via Sydney en Dubai terugkeren naar Europa omstreeks april 2018.  Cruises op dit zeer exclusieve schip zijn onder andere boekbaar bij:

Captain Cruise Cruisereizen

Photocredit: Hapag-Lloyd Cruises

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)