Cruisereiziger
AanmerenBestemmingenRoutewijzigingVeiligheid

Royal Caribbean keert op 10 november terug naar St. Thomas

Adventure of the Seas

Royal Caribbean International heeft een datum bekendgemaakt waarop het zal terugkeren naar St. Thomas, de Caribische bestemming die vorige maand getroffen werd door de orkanen. Op 10 november 2017 zal de Amerikaanse cruisemaatschappij met haar cruiseschip Adventure of the Seas voor de eerste keer sinds begin september St. Thomas aandoen.

In samenwerking met de regering van de Amerikaanse Maagdeneilanden zet Royal Caribbean zich in voor de volledige restauratie van Magens Bay, een van de populairste toeristische attracties van St. Thomas. Volgens planning zal tijdens het bezoek van de Adventure of the Seas een grote heropening plaatsvinden van deze ongerepte bestemming. De elektriciteits- en watervoorziening zijn hersteld en de meeste winkels, restaurants en bars in de binnenstad hebben hun deuren weer geopend voor gasten.

Royal Caribbean streeft ernaar om eind november ook San Juan, Puerto Rico en St. Maarten weer aan te doen. Het werkt daarvoor nauw samen met de lokale overheden. De exacte data worden nog bekendgemaakt. Per 1 december is het weer ‘business as usual’ op de 3 eilanden met de geplande stops o.a. van de grootste cruiseschepen ter wereld, Oasis of the Seas, Allure of the Seas en Harmony of the Seas.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of een leuk cadeautje uit te zoeken in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!