Celebrity Edge komt in 2019 naar Europa

De Celebrity Edge zal na haar eerste winterseizoen terugkeren naar Europa. De Celebrity Edge zal in de zomer van 2019 cruises gaan maken in de Middellandse Zee. Het cruiseschip wordt in december 2018 opgeleverd waarna ze direct naar het Caribisch gebied vertrekt.

De revolutionaire Celebrity Edge krijgt haar thuishaven in Barcelona en in Civitavecchia. Ook vanuit Southampton zal het schip een unieke driedaagse cruise maken. In de Middellandse Zee vaart het schip voornamelijk in de zomer achtdaagse cruises vanuit Barcelona en Civitavecchia.  Deze cruises bieden afwisselend 11 verschillende havens waarbij Livorno (Florence) in ieder geval altijd wordt bezocht. In de herfst van 2019 blijft ze in Europa en maakt ze 11-daagse West- en Oost-Middellandse zee cruises.  Nieuwe bestemmingen voor Celebrity zijn Navplion (Griekenland)  en Santa Margherita in Italië.  De Edge blijft lang in de havens van Ibiza, Monte Carlo en Napels.

De Celebrity Edge zal enkele noviteiten bevatten waaronder een bewegend platform genaamd Magic Carpet aan de zijkant van het schip, en bijzondere suites in een modern, luxe design. Nieuwe revolutionaire hutten zorgen voor het wegvallen van de grens tussen de hut en het balkon. Het nieuwe design voegt 23% meer oppervlakte toe en 10% grotere badkamers dan de Celebrity Solstice klasse.

Wil je ook cruisen op de Celebrity Edge? Bekijk de mogelijkheden:

Captain CruiseCruisereizenCruisewinkelTravel Store

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)