Cruise Travel organiseert komend weekend cruisebeurs

Zaterdag 28 en zondag 29 oktober organiseert Cruise Travel in Amersfoort ’s lands grootste cruisebeurs in het Leerhotel “Het Klooster”. Het cruisereisbureau verwacht enkele duizenden cruiseliefhebbers te ontvangen. Bezoekers van de Cruise Travel beurs kunnen zich laten inspireren door tientallen rederijen uit de hele wereld.

Proef de sfeer aan boord
Tijdens de Cruise Travel beurs komt de bezoeker helemaal in de cruisesfeer. Proef bij de chocoladedokter een van haar delicatessen of roep het vakantiegevoel op aan de cocktailbar. Voel de relaxte sfeer bij de stand met hoogwaardige wellness producten. Ook kan er alvast galakleding worden uitgezocht om in stijl te cruisen.

Informeren en inspireren
Op de beurs laten verschillende cruisespecialisten en rederijen de bezoekers kennismaken met cruisen en leggen zij de verschillen tussen de schepen en soorten reizen uit. Bezoek presentaties over de mooiste reisbestemmingen, rederijen en cruises in groepsverband. Ook zijn er een aantal frequente ‘cruisers’ aanwezig die hun reiservaringen delen.

Gratis evenement
De Cruise Travel beurs is een gratis evenement. De deuren zijn geopend op zaterdag 28 en zondag 29 oktober van 10.00 tot 17.00 uur. Inschrijven kan op www.cruisebeurs.nl.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 werd Marco besmet met het cruisevirus. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.

Als dank ontvang je een cadeau! 

Je krijgt de digitale cruisekalenders 2019  van Amsterdam, IJmuiden en Rotterdam.​