Cruisereiziger
CruiseschepenEten en drinkenRestaurant

#WereldPastaDag2017: Costa Cruises eert pastagerechten aan boord

Vandaag vierde Costa Cruises op al haar cruiseschepen Wereld Pasta Dag 2017. Aan boord kregen gasten bij het diner twee speciale pastagerechten die door twee internationale koks bedacht zijn voor het Pasta Wereldkampioenschap georganiseerd door de Academia Barilla, het internationale centrum dat zich bezighoudt met de ontwikkeling en promotie van de Italiaanse gastronomie. Daarnaast vonden op de schepen talloze pasta-activiteiten plaats waar gasten aan mee konden doen.  Volwassenen kregen de kans om een eigen pasta te maken en kinderen mochten een kunstwerk van pasta maken. Bovendien konden kinderen deelnemen aan de “Pasta Salade Contest”, een kookwedstrijd voor jonge chef-koks die gejureerd werd door de Cruise Director, de chefkok en hoofd van het animatieteam. 

Liefhebbers van het belangrijkste gerecht in de Italiaanse culinaire traditie komen niet alleen tijdens Wereld Pasta Dag, maar ook de rest van het jaar aan hun trekken. Op elke cruise gedurende het jaar vinden speciale “Pasta in Festa” dagen plaats waarop gasten gerechten met Barilla pasta kunnen proeven die geïnspireerd zijn op Italiaanse regionale tradities.

 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)