Cruisereiziger
Renovatie

Nieuwe voorzieningen debuteren in 2018 op Disney Magic

Foto: Disney Cruise Line

De Disney Magic zal volgend jaar maart worden uitgerust met diverse nieuwe voorzieningen. Tot de nieuwe hoogtepunten van het oudste schip in de vloot van Disney Cruise Line behoren o.a. een nieuw familierestaurant in een betoverend koninkrijk, een gerenoveerde tienerclub en een cafe exclusief voor volwassenen. De nieuwigheden maken hun debuut vanaf 9 maart 2018 op cruises vanuit Miami, Florida. De 5- en 6-daagse cruises van de Disney Magic doen Key West, Nassau en Disney’s prive-eiland Castaway Cay aan. Op 14 mei 2018 vertrekt de Disney Magic naar Europa voor haar zomerseizoen.

Families beleven een nieuwe eetervaring bij Rapunzel’s Royal Table, geinspireerd op Disney’s ‘Tangled’. In dit restaurant, waar aan tafel wordt geserveerd, zullen personages en live muziek passagiers meenemen naar het koninkrijk van Corona voor een avond vol muziek en interactief plezier. De setting wordt een balzaal in het koninklijk kasteel met gloeiende wenslantaarns en versierd met kleurrijke tekeningen. Daar nodigen de koning en koningin van Corona iedereen uit om deel te nemen aan de festiviteiten rond de verjaardag van Rapunzel en haar terugkeer naar het koninkrijk.

Tijdens het diner is er live entertainment, inclusief zang en dans onder leiding van de maitre d’, een band, de ondeugende Snuggly Duckling Thugs en Rapunzel zelf. Er zijn daarnaast themamenu’s, speciale activiteiten en, ter afsluiting van de avond, een parade gepland.

Voor tieners wordt Vibe, de ruimte speciaal voor kinderen van 14-17 jaar, omgetoverd tot een trendy loft. Daar krijgen tieners een nieuwe koffie- en smoothiebar, video- en virtual reality-spellen en activiteiten zoals een DJ-spin-off en films maken.

Volwassenen kunnen ontspannen in Cove Cafe, een plek exclusief voor volwassenen dat opnieuw wordt ingericht in een tropische stijl. Hier kan de gehele dag door worden genoten van speciale koffie en thee en ‘s avonds van wijn of een cocktail met lichte hapjes. In deze rustige omgeving bij de Quit Cove Pool worden op bepaalde tijden, voor een extra vergoeding, ook drankproeverijen georganiseerd. De nabijgelegen Signals Bar wordt ook getransformeerd en krijgt een vergelijkbare look.

Andere verbeteringen die worden doorgevoerd op de Disney Magic zijn de toevoeging van Club Disney Junior in Disney’s Oceaneer Club voor kinderen en een vernieuwde Rainforest Room met stoom en hydrotherapie in de Senses Spa voor volwassenen.

Boek een cruise op de Disney Magic bij:

CruiseOnline Cruisereizen

 

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of een leuk cadeautje uit te zoeken in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!