Cruisereiziger
BouwExpeditiecruisenNieuwe cruiseschepen

Nieuw expeditieschip Celebrity Cruises wordt gebouwd in Nederland

Celebrity Cruises heeft donderdag bekendgemaakt dat het haar vloot gaat uitbreiden met een nieuw schip, genaamd Celebrity Flora, speciaal bestemd voor cruises naar de Galapagoseilanden in de Stille Oceaan. Bijzonder aan dit 100-passagiers tellende expeditieschip is dat deze wordt gebouwd in Nederland op de scheepwerf van De Hoop, dat gespecialiseerd is in riviercruiseschepen. Oplevering staat gepland in de lente van 2019.

De Celebrity Flora zal naast talrijke milieuvriendelijke innovaties een design krijgen dat gericht is naar buiten toe waardoor passagiers 360 graden zicht hebben op de eilanden. Enkele hoogtepunten zijn de ruime suites, een marina dat tegelijkertijd plek biedt aan 3 zodiacs, een speciale ruimte (Darwin’s Cove) voor interactie tussen passagiers en naturalisten en een platform gebouwd voor sterrenkijken.

De verkoop voor de eerste cruise, die op 26 mei 2019 start, is inmiddels gestart. De Celebrity Flora zal het hele jaar door haar thuisbasis krijgen op Baltra op de Galapagos Eilanden.

Cruises zijn boekbaar bij:

Captain Cruise CruiseOnline Cruisereizen Sunweb TUI

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of een leuk cadeautje uit te zoeken in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!