Cruisereiziger
Reparaties & Werfbezoek

Niet geplande onderhoudsbeurt Oriana in januari

Oriana

P&O Cruises heeft bekendgemaakt dat haar cruiseschip Oriana in januari 2018 3 weken in droogdok zal gaan. Het gaat om een niet geplande technische onderhoudsbeurt die op aanraden van het technische team van de Britse cruisemaatschappij zal plaatsvinden. Door het werfbezoek moest een cruise van 7 weken naar de Verenigde Staten worden geannuleerd. Passagiers krijgen hun reissom vergoed inclusief een 5% korting op een toekomstige cruise.

De Oriana (brutotonnage van 69.153) is het oudste cruiseschip in de vloot van P&O Cruises. Het is gebouwd in 1995 en heeft een capaciteit van 1.828 passagiers en 760 bemanningsleden.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of een leuk cadeautje uit te zoeken in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!