Seabourn start de feestdagen met een ‘Wish List’ van bijzondere aanbiedingen

Ultraluxe rederij Seabourn begint de feestdagen van 2017 met bijzondere aanbiedingen op geselecteerde cruises. De aanbiedingen zijn geldig vanaf eind november voor cruises tot aan de zomer van 2018.

Als pionier in ultraluxe cruisen heeft Seabourn sinds de lancering van haar eerste schip in 1988 veel lof geoogst vanuit de cruise industrie, reisagenten en reizigers. Met haar huidige vloot van vier schepen en een vijfde schip op komst in de lente van 2018, Seabourn Ovation, presenteert de rederij mogelijkheden om de verre uithoeken van de wereld te bezoeken. Aan boord van de moderne schepen genieten passagiers van prijswinnende ervaringen.

“De feestdagen lenen zich bij uitstek voor bijzondere ervaringen waaronder ook reizen.” aldus Richard Meadows, President van Seabourn. “Er is geen betere periode om met familie en vrienden samen te zitten en avonturen te plannen naar plekken als het Caribisch gebied, Azië en Europa. Deze aantrekkelijke aanbiedingen, net zoals vele andere in dit jaargetijde, zijn beperkt beschikbaar.

Om het feestelijke seizoen te starten, biedt de rederij een ‘Wish List sale’ met grote besparingen en extra’s. De aanbiedingen zijn beschikbaar op geselecteerde cruises met vertrek tot 31 augustus 2018 waarbij er vóór 12 december 2017 geboekt moet worden. De aanbiedingen omvatten

  • Gratis upgrade van 3 categorieën binnen de Veranda Suites
  • Gratis upgrade van Ocean View Suite naar een Veranda Suite
  • Maximaal $500 boordtegoed per suite
  • $1000 boordtegoed per Penthouse of Premium Suite

Top ultraluxe reizen
Seabourn staat voor de top van ultraluxe reizen met intieme schepen met elementen die de rederij onderscheidt: ruime goed ingerichte suites, velen met veranda en allemaal 100% zeezicht; uitstekend dineren in een keuze van restaurants; gratis wijn en sterke drank te allen tijde; prijswinnende service en een ontspannen sfeer waardoor gasten zich aan boord meteen thuis voelen. De schepen gaan de hele wereld over naar de meest bijzondere bestemmingen inclusief populaire steden, UNESCO Werelderfgoed gebieden en minder bekende havens en oorden.

Innovatieve programma’s
Gasten die met Seabourn cruisen, ervaren aan boord innovatieve programma’s en samenwerkingen met geselecteerde bedrijven en particulieren die matchen met de Seabourn belofte van hoge kwaliteit en uitzonderlijke service. Hieronder valt ‘An Evening with Tim Rice’, de nieuwe avondshow exclusief voor Seabourn in samenwerking met Belinda King Creative Productions; Spa en Wellness met Dr. Andrew Weil, een holistische spa en wellness ervaring met fysieke, sociale en spirituele elementen en The Grill van Thomas Keller, een restaurant geïnspireerd door het klassieke Amerikaanse steakhouse uit de jaren ’50 en ’60. The Grill is exclusief voor Seabourn, een uniek culinair concept van top chef Keller waarbij er een verrassende draai wordt gegeven aan iconische gerechten die worden geserveerd.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisevirus mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ga je mee op cruise?

close

Mis niets meer!


Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.