Cruisereiziger
Telecommunicatie

Norwegian Cruise Line brengt nieuwe app uit

Norwegian Cruise Line heeft bekendgemaakt dat de rederij een nieuwe app heeft laten ontwerpen die gasten begeleidt van het moment van boeking tot en met de cruise. De app heeft de naam Cruise Norwegian App. Je kunt vooraf excursies bekijken en reserveren, dinerreserveringen maken en drank- of dinerpakketten reserveren. Op de dag van inscheping helpt de app met het vinden van de juiste haven en bevat het een check-in functionaliteit door middel van e-docs.  Aan boord biedt de app dezelfde functies aan, en kunnen gasten bovendien voor een bedrag van $9,95 gedurende de hele cruise bellen en berichtjes sturen naar elkaar. Wil je naar vrienden aan het vaste land bellen dan betaal je $0,79 per minuut.

Bij het ontschepen krijg je op de app een overzicht van je boordrekening en informatie over het ontschepen.

De gratis Cruise Norwegian App is momenteel beschikbaar voor cruises op de Norwegian Sky. In de zomer van 2018 is de app beschikbaar op de Norwegian Bliss bij haar inauguratieseizoen in Alaska. De andere Norwegian schepen hebben de app eind 2018 allemaal aan boord.

Norwegian Cruise Line is verkrijgbaar bij onder andere:

Captain Cruise CruiseOnline Cruisereizen Stip Sunweb

 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)